TOLL HOUSE CHOCOLATE CHIP PIE
Growing up, my family’s go-to rëcipë anytimë wë madë chocolatë chip cookiës
was thë classic, original Toll Housë Chocolatë Chip Cookië rëcipë found on thë
back of ëvëry packagë of Nëstlë’s sëmi-swëët chocolatë morsëls.
I’vë triëd making many othër chocolatë chip cookië rëcipës ovër thë yëars,
and whilë all of thëm arë dëlicious (rëally – how could a chocolatë chip cookië
NOT bë dëlicious?) thë Toll Housë rëcipë is still my favoritë!
So givën how much I lovë thosë classic chocolatë chip cookiës, I nëvër
thought it could bë improvëd upon. That is – until – I triëd today’s rëcipë for
a Toll Housë Chocolatë Chip Pië!
This Toll Housë Chocolatë Chip Pië is incrëdiblë! It has thë classic
flavors – a swëët, buttëry battër with chocolatë chips and walnuts – but in pië
form!
As this Toll Housë Chocolatë Chip Pië bakës, it forms almost a crackly top
– and whën you bitë into your slicë it’s dënsë and soft and fudgy with crunch
from thë choppëd walnuts. Thë first timë I madë this pië – my husband Jack’s ëyës
rollëd into thë back of his hëad as hë took his first bitë – it is that good!
INGRËDIËNTS
- 1 unbakëd 9-inch dëëp-dish pië shëll
- 2 ëggs
- 1/2 cup all-purposë flour
- 1/2 cup granulatëd sugar
- 1/2 cup packëd brown sugar
- 3/4 cup (1 1/2 sticks) buttër, softënëd to room tëmpëraturë
- 1 cup sëmi-swëët chocolatë chips
- 1 cup choppëd walnuts
- Vanilla icë crëam (optional but highly rëcommëndëd, for sërving)
INSTRUCTIONS
- Prëhëat thë ovën to 325 dëgrëës. Linë a dëëp dish pië platë with thë unbakëd pië crust, crimping thë ëdgës. Sët asidë.
- .........
- ..........
Full Recipe
0 Response to "TOLL HOUSE CHOCOLATE CHIP PIE"
Posting Komentar