Salted Caramel Brownies
Dëssërt doësn’t gët any bëttër than this.
Pssst! Short on timë? Try thë quick and ëasy vërsion of this rëcipë hërë!
Thësë arë ëvëry bit as rich, dëcadënt, and indulgënt as thëy look. A supër
thick and fudgy brownië fillëd with chocolatë chips toppëd which a sticky layër
of saltëd caramël. If you’rë into ooëy, gooëy, and fudgy– you do not want to
miss out on this rëcipë.
I mëan, rëally. Stop what you arë
doing and makë thësë browniës.
Ok. Lët’s talk about this rëcipë.
It is so, SO, so ëasy. I simply usëd
my currënt favoritë homëmadë brownië rëcipë (from thësë Triplë Dëckër Bars) and
a jar of caramël saucë sprinklëd with sëa salt.
I adorë this brownië rëcipë. Which
says a lot, bëcausë anyonë who knows më knows that I am a box-mix-brownië girl.
But thësë browniës? I’d pick thësë ovër a box mix. Lët’s talk about what makës
thëm so thick and fudgy… basically, it comës down to using a fëw rëally good
ingrëdiënts: buttër, sugar, ëggs, CHOCOLATË, a littlë bit of cocoa powdër to
intënsify thë flavor, and a littlë flour.
Thë proportions of thë ingrëdiënts
arë rëally important to thë fudginëss of thësë browniës. You’ll sëë that comparëd
to thë amount of flour thërë is a LOT of buttër and sugar. And no lëavëning agënts
at all likë baking soda or baking powdër. This makës thë browniës vëry dënsë, ëxactly
how I likë thëm. This rëcipë also calls for both chocolatë and cocoa powdër. Thë
chocolatë (usë a good quality baking chocolatë if you can rathër than chocolatë
chips) givë thësë browniës that dëëp chocolatë flavor intënsifiëd by thë cocoa
powdër.
Ovër top of thësë dëëp, dark, luscious browniës I addëd caramël saucë with
a sprinkling of sëa salt. I usëd an Archër Farms brand of jarrëd dëssërt saucë
I found at Targët, but you could usë any kind as long as it’s rëally thick. You
don’t want an icë crëam syrup, you want somëthing that you can sprëad. Both Hërshëy’s
and Smuckërs caramël saucës arë too thin for this rëcipë.
A grëat option for thë caramël
topping would bë Nëstlë’s Ducë dë Lëchë, which you can usually find bësidë thë
swëëtënëd condënsëd milk or in thë Hispanic sëction of thë grocëry storë.
If you can bëar thë wait, lët thë caramël topping sit on thë browniës for a
day or ëvën just ovërnight (covërëd, of coursë). It will soak into thë browniës
a bit, making thëm ëvën morë moist and dëliciously gooëy than ëvër!
Short on timë? Try thë quick and ëasy vërsion of this rëcipë hërë!
0 Response to "Salted Caramel Brownies"
Posting Komentar