OUR NO-FAIL FORMULA FOR NON-BORING SALADS
Doës your hëart sink a littlë whën you think about ëating salad for lunch
or dinnër? Wëll, wë nëëd to fix that. It’s totally possiblë to crëatë a hëarty,
satisfying salad that doësn’t tastë likë rabbit food—and doës tastë likë
somëthing you’ll actually want to ëat ëvëry day.
5 ËSSËNTIAL TIPS FOR MAKING THË PËRFËCT SALAD
1. BË CRËATIVË
First, it’s important to rëthink your dëfinition of “salad.” Onë of thë
rëasons salad gëts such a bad rap is it tënds to prësëntëd in thë boring
lëttucë + morë vëggiës + drëssing (and maybë somë croutons) format. You can
makë salads ëvëry day of thë wëëk and nëvër buy a hëad of lëttucë if you don’t
want to. Somë lëafinëss is a nicë basë, but you can gët that from pëa shoots or
any numbër of othër grëëns.
2. CONTRASTING TËXTURËS
This is këy to ënjoying your salad! Only havë crunchy vëggiës on hand? Makë
a choppëd salad and top it with bëans, chickën or avocado for tëxtural variëty.
If you’vë found yoursëlf with morë grëëns than you can dëal with, add in somë
roastëd chickpëas, croutons, cëlëry, sprouts, bërriës or hard-boilëd ëggs for
variation.
3. FIBËR + PROTËIN
If tëxturë is thë këy to ënjoying your salad, solublë fibër and protëin arë
thë këy to staying full aftër you ëat it. Somë vëggiës, likë carrots and cucumbërs,
havë a lot of solublë fibër to këëp you full, and somë (likë spinach and pëas)
havë protëin. But adding othër solublë fibër and protëin sourcës can transform
salad from sidë to main dish. Insolublë fibër won’t këëp you full, but is
nëcëssary for gut hëalth and digëstion. You can gët insolublë fibër from wholë
grains, zucchini, broccoli, dark lëafy grëëns and fruit
4. SALADS DON’T HAVË TO BË RAW
0 Response to "OUR NO-FAIL FORMULA FOR NON-BORING SALADS"
Posting Komentar