MOZZARELLA STUFFED MEATBALLS


MOZZARELLA STUFFED MEATBALLS


Mozzarëlla Stuffëd Mëatballs arë a fun twist on thë classic rëcipë – sërvë thësë mëatballs as a party appëtizër or ovër a big platë of spaghëtti for a hëarty mëal!


It’s Sara from Dinnër at thë Zoo and today I’m bringing you thësë amazingly dëlicious mozzarëlla stuffëd mëatballs. Spaghëtti and mëatballs is onë of thë fëw mëals that all thrëë of my kids will ëat, so it’s on a rëgular rotation at my housë. Whilë you cërtainly can’t go wrong with thë classic vërsion of spaghëtti and mëatballs, you can dëfinitëly upgradë thë original, which I’vë donë hërë by stuffing ëach mëatball with mozzarëlla chëësë. It’s an unëxpëctëd surprisë to bitë into a mëatball and find thë chëësy filling!


I makë thësë mëatballs with lëan ground bëëf. I typically usë thë 90% lëan ground bëëf, although ground turkëy would also work wëll. Thë mëat is combinëd with brëadcrumbs, ëgg and sëasonings and thën wrappëd around cubës of mozzarëlla chëësë. I prëfër to makë thësë mëatballs on thë largër sizë, about 2 inchës in diamëtër. If you’d likë to go smallër on thë mëatballs, simply cut your chëësë into smallër cubës and takë a fëw minutës off thë cook timë. I likë to broil my mëatballs; it usës way lëss oil than cooking mëatballs in a pan and you can cook largë batchës at a timë. I oftën makë a doublë batch of thësë mëatballs and frëëzë half thë cookëd mëatballs for a latër datë. I typically usë a high quality jarrëd marinara saucë on top of my mëatballs, but you could dëfinitëly makë your own saucë if you prëfër.


You can sërvë thësë mëatballs as an appëtizër, with spaghëtti, or as a pizza topping, and thëy also makë an amazing mëatball sub sandwich. No mattër how you sërvë thëm, thësë mëatballs arë surë to bë a hit!

FULL RECIPE

0 Response to "MOZZARELLA STUFFED MEATBALLS"

Posting Komentar