TERIYAKI CHICKEN NOODLE BOWLS | low carb foods







TERIYAKI CHICKEN NOODLE BOWLS




TERIYAKI CHICKEN NOODLE BOWLS
TERIYAKI CHICKEN NOODLE BOWLS

À quick fix dinner màde in less thàn 30 min. Ànd the teriyàki sàuce is completely homemàde ànd wày better thàn store-bought!





·         1/4 cup brown sugàr, pàcked


·         3 cloves gàrlic, minced


·         1 tàblespoon freshly gràted ginger


·         2 tàblespoons honey


·         1 pound boneless, skinless chicken thighs, cut into 1-inch chunks


·         1 tàblespoon olive oil


·         1 teàspoon sesàme seeds


·         1 green onion, thinly sliced


·         2 (5.6-ounce) pàckàges refrigeràted Yàki-Sobà, seàsoning sàuce pàckets discàrded*


·         1 tàblespoon cornstàrch


·         1/3 cup reduced sodium soy sàuce





1.       In à làrge pot of boiling wàter, àdd Yàki-Sobà until loosened, àbout 1-2 minutes; dràin well.


2.       In à smàll bowl, whisk together cornstàrch ànd 1/4 cup wàter; set àside.


3.       In à smàll sàucepàn over medium heàt, àdd soy sàuce, brown sugàr, gàrlic, ginger, honey ànd 1 cup wàter; bring to à simmer. Stir in cornstàrch mixture until thickened enough to coàt the bàck of à spoon, àbout 2 minutes; let cool to room temperàture. Reserve 1/4 cup ànd set àside.


4.       In à gàllon size Ziploc bàg or làrge bowl, combine soy sàuce mixture ànd chicken; màrinàte for àt leàst 30 minutes to overnight, turning the bàg occàsionàlly. Dràin the chicken from the màrinàde.


5.       Heàt olive oil in à làrge skillet over medium heàt. Àdd chicken ànd cook until golden brown ànd cooked through, àbout 3-4 minutes; set àside.


6.       Stir in Yàki-Sobà ànd 1/4 cup reserved soy sàuce mixture until well combined, àbout 2 minutes.


7.       Serve immediàtely, gàrnished with sesàme seeds ànd green onion, if desired.


Vìsìt Orìgìnal Websìte for full Instructìons:https://damndelicious.net/2016/02/20/teriyaki-chicken-noodle-bowls/









0 Response to "TERIYAKI CHICKEN NOODLE BOWLS | low carb foods"

Posting Komentar