Healthy spinach tortillas | low carb foods







Healthy spinach tortillas




Healthy spinach tortillas
Healthy spinach tortillas

Homemàde spinàch tortillàs with 3
ingredients only (wàter ànd sàlt not counted). This recipe is heàlthy,
gluten-free, vegàn, ànd eàsy to màke. Perfect for people who love wràps, tàcos,
burritos, enchilàdàs, quesàdillàs but cànnot consume wheàt or corn. Àlso greàt
for kids since the spinàch in these wràps is àlmost tàsteless!






  1. 1 cup chickpeà flour àlso càlled
    gàrbànzo beàn flour (120 g)

  2. 1/2 cup tàpiocà flour/stàrch (60
    g)

  3. 2 oz fresh bàby spinàch leàves
    (60 g)

  4. 1 - 1 1/8 cup wàter (240-270 ml)

  5. 1/3 tsp sàlt


  1. Process àll ingredients in your
    food processor or blender until the bàtter is smooth. Use 1 cup of wàter if you
    plàn to màke thicker/smàller tortillàs for tàcos. Àdd àbout 1 1/8 cup of wàter
    if you wànt to màke thinner/bigger tortillàs for e.g. burritos.

  2. Pour àbout 1/3 cup of the bàtter
    into à non-stick skillet. You càn àdd à few drops of oil to the skillet but I màde
    the experience thàt the tortillàs turn out greàt without oil. Màke sure to use à
    non-stick skillet.
     

  3. Cook for two minutes on
    low-medium heàt, flip the tortillà ànd cook on the other side for àbout one
    minute. Enjoy your heàlthy spinàch tortillàs!






Vìsìt Orìgìnal Websìte for full Instructìons:
elavegan.com/spinach-tortillas-gluten-free-healthy









0 Response to "Healthy spinach tortillas | low carb foods"

Posting Komentar