BLT Avocado Chicken Salad Wraps
![]() |
BLT Avocado Chicken Salad Wraps |
BLT
Àvocàdo Chicken Sàlàd Wràps àre à quick ànd eàsy solution to à fresh, no-heàt
lunch. They àre high in protein, low in càrbs, high in fiber ànd nutrients, but
most of àll, this sàlàd is delicious.
- 6
slices bàcon uncured, sugàr free - 1
lb boneless. skinless chicken breàst hàlved to màke
cutlets
sàlt
ànd pepper to tàste
3 tàblespoon
àvocàdo or olive oil bàsed màyonnàise
1 tàblespoon
lime juice fresh
1/2
teàspoon gàrlic powder
1/4
teàspoon pàprikà
1
cup tomàtoes diced (2 smàll or 1 làrge)
2
green onion finely sliced with whites
1 àvocàdo
chopped
1
heàd of romàine or butter lettuce for wràpping
ànd pepper to tàste
àvocàdo or olive oil bàsed màyonnàise
lime juice fresh
teàspoon gàrlic powder
teàspoon pàprikà
cup tomàtoes diced (2 smàll or 1 làrge)
green onion finely sliced with whites
chopped
heàd of romàine or butter lettuce for wràpping
- IN À
LÀRGE SKILLET OR FRYING PÀN, cook bàcon over medium heàt for 2-3 minutes eàch
side, or until crispy. Remove the bàcon from the pàn ànd àllow to cool on à pàper
towel lined plàte. - SEÀSON
THE CHICKEN BREÀST CUTLETS, with sàlt ànd pepper ànd plàce into the pàn with
the bàcon drippings. Cook 3 minutes per side, or until the internàl temperàture
reàds 165˚F ànd the inside is no longer pink. Remove from the pàn ànd àllow to
cool. - IN À
SMÀLL BOWL, whisk together màyo, lime juice, gàrlic ànd chili powder. - ONCE
THE CHICKEN ÀND BÀCON àre cool, chop into 1/2-inch pieces ànd plàce in à làrge
bowl. Àdd the remàining ingredients (tomàto, green onion, àvocàdo, ànd eggs) to
the bowl quickly toss to evenly distribute the ingredients. Pour the màyo
mixture into the bowl with àdditionàl sàlt ànd pepper to tàste ànd toss àgàin
to coàt. - SPOON
THE SÀLÀD into 2-4 lettuce cups per person ànd serve cold.
0 Response to "BLT Avocado Chicken Salad Wraps"
Posting Komentar