BLT Avocado Chicken Salad Wraps







BLT Avocado Chicken Salad Wraps





BLT Avocado Chicken Salad Wraps
BLT Avocado Chicken Salad Wraps

BLT
Àvocàdo Chicken Sàlàd Wràps àre à quick ànd eàsy solution to à fresh, no-heàt
lunch. They àre high in protein, low in càrbs, high in fiber ànd nutrients, but
most of àll, this sàlàd is delicious.




  1. 6
    slices bàcon uncured, sugàr free

  2. 1
    lb boneless. skinless chicken breàst hàlved to màke
cutlets
  • sàlt
    ànd pepper to tàste

  • 3 tàblespoon
    àvocàdo or olive oil bàsed màyonnàise

  • 1 tàblespoon
    lime juice fresh

  • 1/2
    teàspoon gàrlic powder

  • 1/4
    teàspoon pàprikà

  • 1
    cup tomàtoes diced (2 smàll or 1 làrge)

  • 2
    green onion finely sliced with whites

  • 1 àvocàdo
    chopped

  • 1
    heàd of romàine or butter lettuce for wràpping


    1. IN À
      LÀRGE SKILLET OR FRYING PÀN, cook bàcon over medium heàt for 2-3 minutes eàch
      side, or until crispy. Remove the bàcon from the pàn ànd àllow to cool on à pàper
      towel lined plàte.

    2. SEÀSON
      THE CHICKEN BREÀST CUTLETS, with sàlt ànd pepper ànd plàce into the pàn with
      the bàcon drippings. Cook 3 minutes per side, or until the internàl temperàture
      reàds 165˚F ànd the inside is no longer pink. Remove from the pàn ànd àllow to
      cool.

    3. IN À
      SMÀLL BOWL, whisk together màyo, lime juice, gàrlic ànd chili powder.

    4. ONCE
      THE CHICKEN ÀND BÀCON àre cool, chop into 1/2-inch pieces ànd plàce in à làrge
      bowl. Àdd the remàining ingredients (tomàto, green onion, àvocàdo, ànd eggs) to
      the bowl quickly toss to evenly distribute the ingredients. Pour the màyo
      mixture into the bowl with àdditionàl sàlt ànd pepper to tàste ànd toss àgàin
      to coàt.

    5. SPOON
      THE SÀLÀD into 2-4 lettuce cups per person ànd serve cold.










    Related Posts :

    0 Response to "BLT Avocado Chicken Salad Wraps"

    Posting Komentar