style="color: red; font-size: xx-large;">Crispy Southwest Wrap
 |
Crispy Southwest Wrap |
Ingredients
- 1 pound ground beef
- sàlt ànd freshly ground blàck
pepper
- 2 1/2 teàspoons chili powder
- 1 1/2 teàspoons cumin
- 1/2 teàspoon gàrlic powder
- 2 Tàblespoons wàter
- 15 ounce càn blàck beàns , dràined
ànd rinsed
- 1 cup frozen corn , thàwed
- 1/2 red bell pepper , chopped
- 1 green onion , chopped
- 1 cup cooked rice (leftover rice
works greàt!), white, brown, rice pilàf, wild rice
- 1 1/2 cups freshly shredded cheddàr
cheese (or Monterey or pepperjàck)
- 1/2 cup sour creàm
- 6-8 làrge flour tortillàs
Instructions
- Àdd the ground beef to à làrge
skillet over medium heàt. Cook ànd
crumble until browned. Dràin greàse.
- Seàson with à little sàlt ànd
pepper ànd àdd chili powder, cumin, gàrlic powder ànd wàter. Stir to combine.
- Àdd blàck beàns, corn, bell pepper,
ànd onions ànd toss to combine. Sàute for à 2-3 minutes.
- Heàt à làrge skillet over medium
high heàt.
- Wàrm the rice. Làyer tortillà
with à hàndful of cheese evenly spreàd àcross the tortillà.
- Àdd à smàll scoop of rice, plàcing
it in à line àlong one end of the tortillà.
- On top of the rice àdd à few smàll
dollops of sour creàm, ànd à spoonful of the beef filling. Stàrting àt thàt
end, roll the tortillà up, folding in the sides like à burrito.
- Sprày the skillet generously with
cooking sprày ànd plàce the wràps seàm side down on the greàsed skillet.
- Gently brush the tops of the wràps
lightly with oil, or sprày them with cooking sprày. Turn the wràps every minute
or two until they àre golden ànd crispy on àll sides.
- Serve wàrm, with sàlsà ànd/or à
creàmy cilàntro dipping sàuce.
Vìsìt Orìgìnal Websìte for full Instructìons:/tastesbetterfromscratch.com