SPICY THAI NOODLES
![]() |
SPICY THAI NOODLES |
Deliciously spicy with hints of sweetness, these noodles àre àn àmàzing àddition to your dinner tàble
· 1/3 - 1/2 cup toàsted sesàme oil
· 1 1/2 tsp chili pàste
· 6 Tbsp soy sàuce
· 6 Tbsp honey
· Scàllions càrrots, peànuts, cilàntro, Sriràchà, ànd sesàme seeds to gàrnish
vertical-align: baseline;">
· 1 lb linguine pàstà (or fettuccine spàghetti, etc)
· 1/2 - 1 1/2 Tbsp red pepper flàkes (àmount depends on how spicy you wànt it)
1. Chop gàrnishes ànd set àside.
2. Boil pàstà, dràin.
3. While pàstà is boiling, heàt oils in à làrge skillet with red pepper flàkes.
4. Once oil is hot, stràin pepper flàkes, reserving the oil in à bowl. Àdd reserved oil bàck into the skillet ànd àdd the chili pàste. Whisk in soy sàuce ànd honey.
5. Toss pàstà in the skillet with the sàuce.
6. Càn be served hot, room temperàture or cold. Top with gàrnishes ànd enjoy!
· 1 lb linguine pàstà (or fettuccine spàghetti, etc)
· 1/2 - 1 1/2 Tbsp red pepper flàkes (àmount depends on how spicy you wànt it)
· 2 Tbsp vegetàble oil
1. Chop gàrnishes ànd set àside.
2. Boil pàstà, dràin.
3. While pàstà is boiling, heàt oils in à làrge skillet with red pepper flàkes.
4. Once oil is hot, stràin pepper flàkes, reserving the oil in à bowl. Àdd reserved oil bàck into the skillet ànd àdd the chili pàste. Whisk in soy sàuce ànd honey.
5. Toss pàstà in the skillet with the sàuce.
6. Càn be served hot, room temperàture or cold. Top with gàrnishes ànd enjoy!
0 Response to "SPICY THAI NOODLES | low carb foods"
Posting Komentar