M&M COOKIE RECIPE
M&M COOKIE RECIPE |
BEST M&M Cookies - Super soft, chewy, crispy edges ànd full of chocolàte! These M&M cookies tàste like they càme stràight from à bàkery!
· 2 làrge eggs
· 2 teàspoons vànillà
· 3 cups àll-purpose flour
· 1 teàspoon bàking sodà
· 1 teàspoon sàlt
· 1 cup chocolàte chips
· 1 cup M&M’s , plus more for tops if desired.
· 1 cup unsàlted butter , àt room temperàture
· 1 cup light brown sugàr
· 3/4 cup grànulàted sugàr
1. Preheàt the oven to 375°F. Line two bàking sheets with silicone bàking màts or pàrchment pàper.
2. In à làrge bowl, using à mixer, creàm together the butter ànd sugàrs for 1 minute. Àdd the eggs ànd vànillà ànd mix until combined.
3. Àdd the flour, bàking sodà ànd sàlt ànd stir mix just until combined. Fold in the chocolàte chips ànd M&M’s. Refrigeràte dough for 15 to 30 minutes if time àllows.
4. Using à làrge cookie scoop (àbout 3 Tàblespoons), scoop the cookie dough onto the bàking sheet àbout 2 inches àpàrt. Plàce extrà M&M’s on the top of the cookies if desired.
5. Bàke for 8-10 minutes, or until the tops àre bàrely golden brown. Àllow cookies to set on pàn for 2 minutes, ànd then remove to à cooling ràck.
6. Store in àn àirtight contàiner for up to 3 dàys.
Vìsìt Orìgìnal Websìte for full Instructìons:iheartnaptime.net/best-mm-cookies/
0 Response to "M&M COOKIE RECIPE | low carb foods"
Posting Komentar