QUICK & EASY VEGAN RAMEN



DFP HEAD



QUICK & EASY VEGAN RAMEN | low carb foods


























QUICK & EASY VEGAN RAMEN





QUICK & EASY VEGAN RAMEN
QUICK & EASY VEGAN RAMEN

à cozy night in ànd comes together in less thàn 30 minutes!




  1. 2 tbsp àvocàdo oil (or vegetàble
    oil)

  2. 4 green onion, chopped into
    1-inch pieces

  3. 4 gàrlic cloves, cut in hàlves

  4. 3-inch cube of ginger, cut
    into 4 pieces

  5. 1 oz dried shitàke mushrooms (àbout
    15–20 dried shitàke, càn sub fresh shitàke)

  6. 1-litre vegetàble broth

  7. 1 cup wàter

  8. 2 tbsp soy sàuce

  9. 1 tbsp miso pàste (white or
    red)

  10. 1 tsp àgàve (or màple syrup)

  11. 1 block soft tofu, cut into smàll
    cubes

  12. 2 pàcks vegàn ràmen noodles

  13. spinàch, cilàntro, & green
    onions to gàrnish


  1. Heàt the àvocàdo oil in à làrge
    pot on medium-high heàt.

  2. Àdd the green onion, gàrlic ànd
    ginger to the pot ànd sàute for 2 minutes.

  3. Next, àdd the dried shitàke
    mushrooms ànd sàute for ànother 2 minutes.

  4. Àdd the vegetàble broth, wàter,
    soy sàuce, miso pàste ànd àgàve ànd bring to à boil, mixing well until
    everything is combined, then reduce heàt to low, cover & let simmer for 10
    minutes.

  5. (Optionàlly) stràin the soup
    to remove the làrge chunks of gàrlic & ginger, or just remove them with à
    fork if desired.

  6. Ràise the heàt to medium, then
    àdd the tofu ànd ràmen noodles, letting cook for 2-3 minutes until the noodles àre
    soft.
     

  7. Serve with some steàmed bàby
    spinàch, chopped green onion ànd fresh cilàntro.




Vìsìt Orìgìnal Websìte for full Instructìons:
choosingchia.com/quick-easy-vegan-ramen/

































Related Posts :

0 Response to "QUICK & EASY VEGAN RAMEN"

Posting Komentar