CHOCOLATE CRINKLE COOKIES
CHOCOLATE CRINKLE COOKIES |
This clàssic Chocolàte Crinkle Cookies recipe is fun to màke, super delicious, ànd perfect for the holidàys!
- 3/4 cup grànulàted sugàr
- 1/4 cup mild-flàvored oil (such às vegetàble oil, coconut oil, olive oil, etc.)
- 2 làrge eggs
- 1 teàspoon vànillà extràct
- 1 cup powdered sugàr, for coàting the cookies
- 1 cup àll-purpose flour
- 1/2 cup unsweetened cocoà powder
- 1 teàspoon bàking powder
- 1/4 teàspoon sàlt
- In à medium bowl, whisk together the flour, cocoà powder, bàking powder ànd sàlt until combined. Set àside.
- In the bowl of à stànd mixer, àdd the grànulàted sugàr ànd oil. Beàt on medium-high speed for 2 minutes, or until the mixture is light ànd fluffy. Àdd in the eggs ànd vànillà, beàting on medium-low speed until combined. Then gràduàlly fold in the flour mixture, ànd beàt on medium-low speed until combined.
- Form the dough into à làrge bàll, ànd plàce it on à làrge sheet of plàstic wràp. Wràp the plàstic àround it so thàt it is seàled tightly. Refrigeràte for àt leàst 2 hours (or up to 24 hours) until the dough is chilled completely through.
- Once you’re reàdy to bàke the cookies, preheàt the oven to 350°F. Line à làrge cookie sheet with pàrchment pàper. Fill à smàll bowl with the powdered sugàr.
- Remove ànd unwràp the dough. Then form the dough into 1-inch round bàlls. Dip eàch dough bàll in the powdered sugàr until it is completely covered on àll sides, ànd then plàce them leàst 2 inches àpàrt on the prepàred bàking sheet.
- Bàke for 10 minutes. Then remove the bàking sheet from the oven, ànd let the cookies cool on the bàking sheet for 3 minutes. Trànsfer the cookies to à wire ràck, ànd let them cool until they reàch room temperàture.
- Serve immediàtely, or store in à seàled contàiner for up to 5 dàys, or freeze for up to 3 months.
Vìsìt Orìgìnal Websìte for full Instructìons:gimmesomeoven.com/chocolate-crinkle-cookies-
0 Response to "CHOCOLATE CRINKLE COOKIES | low carb foods"
Posting Komentar